Binnen / buiten activiteiten

Fietsen

Vakantieboerderij Broeresloot heeft een aantal fietsen in de Verhuur. Huur bij uw appartement of ligplaats een fiets voor maar € 9,00 per dag of € 35,00 per week. Vakantieboerderij Broeresloot is gelegen aan een mooie fietsroute. Vanuit onze locatie kunt u fantastische fietstochten maken. Ook ideaal om vanaf onze locatie op de fiets naar het stadscentrum van Sneek te gaan.

Ook hebben wij E-Bikes in de verhuur voor maar € 20,00 per dag.

Wilt u fietsen reserveren dan kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Friesland ontdekken op de fiets is volop genieten van rust, ruimte, platteland en meren… De frisse wind waait door uw haren.. en zorgt dat u al uw zorgen vergeet. Fietsen in Friesland is fietsen langs de meren, door de groene weiden en door de prachtige dorpjes en steden.

Fries Scheepvaartmuseum

De collectie van het Fries Scheepvaartmuseum bevat ruim 22.000 voorwerpen en bijna 43.000 foto's. vindt er alles over de Friese Scheepvaart en de geschiedenis van de stad Sneek en de Friese Zuidwesthoek. Daarnaast is er ook een deelcollectie schaatsen en ijssport.

Voor de kinderen is er een spannend kindermuseum waar van alles te beleven is. Voor ieder wat wils. Kijk u snel op de website van het Scheepvaarmuseum voor meer informatie.

Weduwe Joustra

Kom een keer kijken, in een van de oudste panden (anno 1484) in Sneek, waar al 151 jaar Beerenburg wordt gemaakt. het interieur van het nog ouderwets geurende winkeltje heeft nog steeds dezelfde nostalgische sfeer van toen. Als u in Sneek bent dan mag een bezoek aan de Weduwe en een glaasje beerenburg zeker niet ontbreken. Wilt u ook een bezoek brengen aan de distilleerderij dan moet u even afspraak maken. Gezelschappen vanaf 10 personen leiden we graag rond. Tot ziens bij de Weduwejoustra!

Sloepenverhuur

Wilt u ook heerlijk varen over de Friese meren? Wij hebben verschillende sloepen in de verhuur. Ervaar Friesland vanaf het water. Onze locatie is zeer centraal gelegen in het merengebied, u kunt prachtige tochten maken vanaf de Vakantieboerderij. Een vaarbewijs is niet nodig, u ontvangt van ons een goede instructie, een vaarkaart en leuke routes welke u kunt varen.  Een sloep huurt u al vanaf een paar uurtjes.

Ballorig

Overdekt spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden. Slecht weer buiten? Kom dan lekker binnen spelen bij de overdekte speeltuinen van Ballorig. Vanaf 1996 is Ballorig het eerste en leukste indoor speelparadijs van Nederland en Duitsland! Kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen in 35 vestigingen in Nederland en 3 vestigingen in Duitsland terecht voor het allerleukste dagje uit. Omdat Ballorig speciaal voor kinderen is, betalen ouders en begeleiders geen entree.

De Stienen Flier

Beleef een spetterend dagje uit in subtropisch zwemparadijs Swimfun in Joure.

Op maar 10 km afstand van de Vakantieboerderij beleef je spannende avonturen in de wildwaterbaan. Deze kronkelt door de jungle, door grotten en langs watervallen. Beleef alle spannende glijbanen of leef je uit in het golfslagbad. Een stroomversnelling, whirlpool, peuter & kleuterbad, koudwaterput, kruidenbaden, Turkse stoomcabines, zonnebanken, sauna, horeca… u vindt het hier allemaal!

Sauna de Woudfennen

Bij De Woudfennen kunt u uw dag volledig naar eigen wens invullen. Opwarmen in de sauna, ontspannen tijdens een massage, beautybehandeling of genieten in het restaurant van een heerlijke lunch of diner?

Naast het sfeervolle saunaplein is er ruime keuze aan faciliteiten, zoals de Kelo sauna waar dagelijks diverse opgietsessies plaatsvinden, de Zoutsteensauna met heilzame werking en de Finse panoramasauna waarbij u vanaf 12 meter hoogte een spectaculair uitzicht heeft over de landerijen. In de prachtige tuin kunt u genieten van de frisse buitenlucht en de eerste zonnestralen.

Ervaar de rust en de ruimte die ons resort u te bieden heeft en beleef een ultieme dag wellness.

Golf

Pitch & putt Golf Koudum

Pitch&Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Instructie en het gebruik van alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen. Een 18-holes rondje Pitch&Putt Golf speel je ongeveer in 2 tot 2,5 uur. Pitch&Putt is voor iedereen geschikt. Erg leuk om te doen.

Golfbaan BurgGolf St. Nicolaasga
een heerlijk dagje erop uit. De baan is deels in het bos gelegen en geeft deels uitzichten op het weidse Friese boenland. de mooie, grote greens, strategisch geplaatsen (water) hindernissen en prachtige fairways doen ieder golfhart sneller kloppen. Kijkt u snel op www.burggolf.nl