Botenverhuur

Hammerfestsloep

Wilt u ook heerlijk varen over de Friese wateren? De Hammerfestsloep is een elegante prachtige polyester sloep met heerlijk zit comfort voor een dagje weg met familie of vrienden. De Hammerfestsloep is geschikt voor 2 tot 12 personen. De sloep heeft een stuurwielbesturing en besc..

vanaf €  295 Per dag
meer informatie
Broeresloep

Met de Broeresloep kunt u heerlijk een dagje gaan varen. Het is een gemakkelijke boot om mee te varen. Door de geringe hoogte van de sloep kunt u onder de meeste bruggen doorvaren. In de boot staan losse stoelen, dit is ideaal voor als u ook ergens wilt aanleggen in de natuur om ..

vanaf €  125 Per dag
meer informatie
Cesta Vlet

Met de Cesta vlet kunt u fantastische tochten maken over de Friese meren. u kunt met een gezelschap van max. 8 personen gaan varen. De Cesta vlet is een stabiele stalen boot van 5,5 meter. de Cesta vlet heeft een buiskap en een zwemtrap. Op zonnige dagen kunt u heerlijk zwemmen e..

vanaf €  150 Per dag
meer informatie
Polyvalk

Wilt u heerlijk dagje zeilen in Friesland? dan is de Polyvalk een perfecte boot om de Friese wateren te verkennen. Onze Polyvalken hebben allemaal een buitenboordmotor. U ontvangt van ons een uitgebreide instructie en een waterkaart met routes. Zeilervaring is een verei..

vanaf €  80 Per dag
meer informatie